Ρωσία: Απόφοιτος του σχολείου ο δράστης της επίθεσης με τους 13 νεκρούς -Φορούσε μπλούζα με σβάστικα

Ένας ένοπλος, που φορούσε μπλουζάκι με σβάστικα, σκότωσε σήμερα 13 ανθρώπους, ανάμεσά τους 7 παιδιά, και τραυμάτισε πάνω από 20 σε ένα σχολείο της Ρωσίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Ιζέφσκ της Ρωσίας, περίπου 970 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει την έρευνα σοβαρών εγκλημάτων, ανέφερε πως ο δράστης και αυτόχειρας φορούσε μπαλακλάβα και σημείωσε ότι εξετάζει τις πιθανές διασυνδέσεις του με νεοναζί.

Η Ανακριτική Επιτροπή τον κατονόμασε: πρόκειται για τον Αρτέμ Καζάντσεφ, ηλικίας περί τα 30 και απόφοιτο του συγκεκριμένου σχολείου.

«Επί του παρόντος οι ερευνητές… διενεργούν έρευνα στην κατοικία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *