Θεσσαλονίκη: Μαγική βραδιά ο φετινός «Νυχτερινός» με 14.000 δρομείς! Συνεχίζονται οι εγγραφές για το «Μίλι της Ελπίδας»!

Η μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή του αθλητισμού θα σηματοδοτήσει φέτος την πανηγυρική επιστροφή στην κανονικότητα, με τεράστια μεγέθη συμμετοχών και ένα πρωτοφανές κύμα χαράς! Οι εγγραφές στον επετειακό 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο, επιβεβαιώνοντας τις αισιόδοξες εκτιμήσεις και ανεβάζοντας κοντά στους 14.000 δρομείς τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων, ανάμεσα στους οποίους θα συγκαταλέγονται πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές, που θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου!

Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εγγραφές για τον Δρόμο του ενός Μιλίου, μία νέα πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της επόμενης ημέρας… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.