Τι αλλάζει στο τσίπουρο – Aftodioikisi.gr

Η υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μετά τις προφορικές διαβεβαιώσεις που δόθηκαν σε εκπροσώπους των αποσταγματοποιών. Η απόφαση αναφέρει ότι ο χρόνος απόσταξης του τσίπουρου ορίζεται στις 3,5 ώρες.

Ακόμα ορίζεται η διαδικασία βεβαίωσης αλλά και είσπραξης του φόρου κατανάλωσης στο προϊόν απόσταξης, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις των διαδικασιών και της απόδοσης των πρώτων υλών σε άνυδρη αιθυλική αλκοόλη.

Ειδικότερα, για τον υπολογισμό της ποσότητας προϊόντος απόσταξης που θα παραχθεί από τους διήμερους μικρούς αποσταγματοποιούς και την επ’ αυτής επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης, λαμβάνεται υπόψη ότι:

α) σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. (α) της υποπαρ. 2… (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.