Η οικογενειακή επιχείρηση, που βασίστηκε στο μεράκι και τη μαγειρική τέχνη της γιαγιάς Μάρως, δημιουργεί παραδοσιακές γεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχέ
Μια ποντιακή, παραδοσιακή συνταγή έγινε η βάση, το μαγειρικό μεράκι της γιαγιάς Μάρως η κινητήριος δύναμη και η αποδοχή του κόσμου ο καταλύτης. Όλα αυτά συνδυάστηκαν αρμονικά, για να φτάσουν να ταξιδέψουν τα ντολμαδάκια της Μάρως από ένα μικρό εργαστήριο της Θέρμης μέχρι την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.
Η οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων, «Της Μάρως», όπου η σκυτάλη έχει πλέον περάσει στον γιο της δημιουργού, Γιώργο Καισαρίδη και στη νύφη της, Μαργαρίτα Σφυρή -που μάλιστα συνεχίζει επάξια… (Πηγή: www.voria.gr)