Παρακολουθήσεις: Αποστάσεις του επικεφαλής της PEGA από την εισηγήτρια -«Δεν είναι αυτή η τελική έκθεση»

Η εισηγήτρια της PEGA παρουσίασε ένα πρώτο σχέδιο της έκθεσης για τις παρακολουθήσεις, αναφέρει ο επικεφαλής της Επιτροπής, Γερούν Λέναρς (Jeroen Lenaers).

Ο κ. Λέναρς τονίζει ακόμη ότι «δεν είναι τελική εκδοχή και δεν μπορεί -σε αυτό το σημείο- να νοηθεί ως τα συμπεράσματα ή η θέση της Επιτροπής της PEGA συνολικά».

«Όλα τα μέλη της Επιτροπής PEGA θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τροπολογίες στο σχέδιο έκθεσης. Μόνο η τελική έκθεση και οι συστάσεις, όπως θα έχουν εγκριθεί στο τέλος της περιόδου δραστηριότητάς μας, αντιπροσωπεύουν τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο σύνολό της», επισημαίνει στη γραπτή δήλωσή του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *