ANTONIO FOODS: ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Η εταιρεία επεξεργασίας και αποφλοίωσης ελληνικού κολοκυθόσπορου και ηλιόσπορου της οικογένειας Κωνσταντινίδη είναι κατά 70% εξαγωγική.

Γνωρίζουν τον ελληνικό κολοκυθόσπορο και ηλιόσπορο όσο λίγοι. Άλλωστε, η εταιρεία τους είναι η μοναδική που αποφλοιώνει τις ελληνικές ποικιλίες κολοκυθόσπορου και ηλιόσπορου, συστήνοντάς τες μάλιστα σε ξένες αγορές όπως η γερμανική, η αγγλική, η γαλλική, η ιταλική, η σουηδική και η βελγική. Η Antonio Foods, μια οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και αποφλοίωσης κολοκυθόσπορου και ηλιόσπορου από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε ως προσωπική επιχείρηση του Αντώνη Κωνσταντινίδη το 1959, βρίσκεται σήμερα στα χέρια της δεύτερης γενιάς, των αδερφών Αβραάμ και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, οι οποίοι συνεχίζουν το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *