ΗΠΑ: Διορίζεται ειδικός εισαγγελέα στις έρευνες για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μέρικ Γκάρλαντ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας ότι ανέθεσε αυτή την εξαιρετικά «ευαίσθητη» αποστολή στον Τζακ Σμιθ AP/Andrew Harnik

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης διόρισε την Παρασκευή «προς το δημόσιο συμφέρον» έναν ειδικό εισαγγελέα για να ηγηθεί με τρόπο ανεξάρτητο των ερευνών για τον Ντόναλντ Τραμπ, τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τελευταίου στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο Μέρικ Γκάρλαντ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας ότι ανέθεσε αυτή την εξαιρετικά «ευαίσθητη» αποστολή στον Τζακ Σμιθ, εισαγγελέα που εδρεύει στη Χάγη του Ειδικού Δικαστηρίου για το Κόσοβο.

«Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων, κυρίως της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου στις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *