«Πολιτικές πλάτες» βλέπει στη μετατροπή της Κύπρου σε «θερμοκήπιο κακόβουλων λογισμικών», που επιμόλυναν με την παράνομη δράση τους και την Ελλάδα, παραβιάζοντας την ιδιωτικότητα μεγάλου αριθμού προσώπων, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αριστος Δαμιανού.
Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ περιγράφει τις διαδρομές που συνδέουν Ελλάδα – Ισραήλ – Κύπρο στην υπόθεση των υποκλοπών και δείχνει το κυβερνών κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού ως άμεσα εμπλεκόμενο.
Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Δαμιανού, πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών και μέλος της Επιτροπής Νομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, της Κύπρου, επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης της ΚΕ του ΑΚΕΛ, περιγράφει τις διαδρομές που συνδέουν Ελλάδα – Ισραήλ –… (Πηγή: www.in.gr)