Ουκρανία: Τουλάχιστον 130.000 κάτοικοι στο Κίεβο χωρίς ρεύμα

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι κάτοικοι στο Κίεβο που ζουν στο σκοτάδι και χωρίς θέρμανση με θερμοκρασίες υπό το μηδέν (AP Photo/Evgeniy Maloletka)

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι κάτοικοι στην ουκρανική πρωτεύουσα που ζουν στο σκοτάδι και χωρίς θέρμανση με θερμοκρασίες υπό το μηδέν, μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην περιοχή.

Οι τοπικές αρχές υπολογίζουν ότι 130.000 πολίτες στο Κίεβο, (έχει περίπου 3 εκατομμύρια κατοίκους), εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, σύμφωνα με την στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου, προσθέτοντας ότι οι επισκευές του δικτύου αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 24ώρου.

Όλα τα συστήματα θέρμανσης αναμένεται να τεθούν και πάλι σε λειτουργία, σύμφωνα με τις αρχές. Την Τετάρτη, η Ρωσία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *