Στα γιορτινά τραπέζια συνήθως έχουμε την τύχη να υπάρχουν πολλά φαγητά. Επίσης κάτι αρκετά εντυπωσιακό είναι η γευστική πολυπλοκότητα και η διαφορετικότητα αυτών των φαγητών όταν έρθει η ώρα να συνδυαστούν με κρασί.
Η ερώτηση που ακούμε συνήθως είναι «θα πιεις λευκό ή κόκκινο (κάποιοι τώρα τελευταία και ροζέ!);». Πόσο άδικο είναι να φοράμε τα καλύτερά μας ρούχα, το πιο αστραφτερό μας χαμόγελο, να δείχνουμε πόσο επιδέξιοι μάγειρες είμαστε με τις καλύτερες πρώτες ύλες και να μη δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε περισσότερους συνδυασμούς με κρασιά.
Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα ακόλουθα βήματα είναι να δούμε με ποιον τρόπο γίνεται… (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)