Τι είπε ο αστυνομικός για την καταδίωξη και τους πυροβολισμούς – Ξεχειλίζει η οργή στις κοινότητες των Ρομά | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 34χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη κατά τη διάρκεια αιματηρής καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Φραγκούλης νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Ο αστυνομικός θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη οπότε θα  συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που θα αποφασίσει για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς αυτό.

Ο αστυνομικός απολογήθηκε χθες Παρασκευή με υπόμνημα σε ανακριτή και εισαγγελέα και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον 16χρονο γιατί αυτός προσπάθησε να εμβολίσει τρεις φορές τους συναδέλφους του που τον… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *