(Πηγή: www.enikos.gr)
Λάρισα: Στο εδώλιο αστυνομικός για εξύβριση και… κεφαλοκλείδωμα σε γυναίκα κατά την διάρκεια κακοκαιρίας
Στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη ένας αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της εξύβρισης και της ελαφράς σωματικής κάκωσης.
Όπως αναφέρει το larissanet, τον αστυνομικό κατήγγειλε μια γυναίκα η οποία, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, δέχτηκε επίθεση και εξύβριση από τον κατηγορούμενο δύο χρόνια πριν, τη μέρα που «χτύπησε» την Ελλάδα η κακοκαιρία «Ιανός».
Συγκεκριμένα, το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου του 2020, η γυναίκα κατευθυνόταν με το αμάξι της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας καθώς το μαγαζί του συζύγου της στα Φάρσαλα είχε… Πηγή

