Συνεδριάζει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για ΑΕΙ και επιστημονική παρουσία τους στη χώρα

(Πηγή: www.in.gr)

Στη Σύνοδο μίλησαν και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο αρμόδιος υφυπουργός Άγγελος Συρίγος, ο γενικός γραμματέας του για θέματα ΑΕΙ Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, καθώς και όλοι οι πρυτάνεις και πρόεδροι των Διοικουσών Επιτροπών των ελληνικών πανεπιστημίων.

Ειδική συνεδρίαση  στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για τα πανεπιστήμια της χώρας και την παρουσίαση των στρατηγικών σχεδιασμών τους θα διοργανωθεί σύντομα με πρωτοβουλία του προέδρου της, καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Διγαλάκης στην 101η Σύνοδο πρυτάνεων των ΑΕΙ που ολοκληρώθηκε χθες στην Αθήνα, στην οποία και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής μίλησε στην συνεδρία που ήταν αφιερωμένη στα 35 χρόνια… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *