Πώς να μαγειρεύετε και να τρώτε καλά όταν τα τρόφιμα είναι πιο ακριβά από ποτέ

(Πηγή: www.in.gr)

Για όσους αγαπούν τη μαγειρική, ο χειμώνας είναι η εποχή αιχμής της μαγειρικής. Είναι κυριολεκτικά η εποχή της συγκομιδής, και υπάρχει αφθονία όμορφων προϊόντων που προσφέρονται για ζεστές συνταγές: κολοκυθόψωμο, σούπα από κολοκύθα, μηλόπιτα. Και μετά είναι τα Χριστούγεννα, που μπορεί να μοιάζουν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της σπιτικής μαγειρικής: περίπλοκα μενού και προγράμματα μαγειρέματος, δεκάδες συνοδευτικά και μια γιγαντιαία γαλοπούλα για ψήσιμο.

Ταυτόχρονα, το μαγείρεμα του 2022 δεν είναι τόσο απλό όσο παλιά. Ο πληθωρισμός βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα που έχουμε δει εδώ και δεκαετίες και οι τιμές των τροφίμων συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι αυξανόμενες τιμές των τροφίμων έχουν κάνει… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *