(Πηγή: www.cnn.gr)
Εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ ελπίζουν σε αυξημένη κατανάλωση τις μέρες των Χριστουγέννων. Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος
Στην αυξημένη κατανάλωση των γιορτών «ποντάρουν» οι επαγγελματίες του κλάδου του εστίασης εν μέσω ενός χειμώνα που ο προβληματισμός είναι έντονος στις επιχειρήσεις λόγω του ενεργειακού κόστους και της αύξησης των πρώτων υλών.
Μετά την καλή περίοδο που προηγήθηκε το καλοκαίρι -λόγω του τουρισμού- και η οποία διατηρήθηκε έως τον Οκτώβριο, το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται «εμφανής μείωση στην κατανάλωση στα εστιατόρια», όπως σημείωνε πρόσφατα ο Πρόεδρος των Εστιατορίων Αττικής Γιάννης Δαβερώνης.
Οι πρώτες, έπειτα από τα δύο χρόνια της πανδημίας, γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς περιορισμούς, δημιουργούν ωστόσο την… Πηγή

