(Πηγή: www.gossip-tv.gr)
Τα τρόφιμα ή ποτά με πολλή ζάχαρη τείνουν να έχουν περισσότερες θερμίδες, με αποτέλεσμα η συχνή κατανάλωσή τους να οδηγεί σε παχυσαρκία και άλλα επακόλουθα προβλήματα, όπως σακχαρώδη διαβήτη.
Τεχνητά γλυκαντικά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου Gossip-tv Team 05-01-2023 17:45
Στην προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης της ζάχαρης, μπορεί τελικά να χρησιμοποιούμε συχνά τεχνητά γλυκαντικά. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Τούνη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της στον υπέρηχο – Μοναδικό στιγμιότυπο Τα ευρήματα όμως μιας μελέτης με περισσότερα από 100.000 άτομα, καταδεικνύουν ότι τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
… Πηγή

