Τι δεν πρέπει να ρωτάς ποτέ έναν σερβιτόρο

(Πηγή: seleo.gr)

Όλοι γνωρίζουμε πως η δουλειά του σερβιτόρου έχει τις δυσκολίες της. Πολλές ώρες ορθοστασίας, κούραση, κουβάλημα, ενώ ειδικά όταν μιλάμε για «σεζόν», εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα.

Μέσα σε όλες τις δυσκολίες της συγκεκριμένης δουλειάς, θα πρέπει να προσθέσουμε και τους πελάτες, οι οποίοι στην τελική δεν έχουν πάντα δίκιο. Ωστόσο χρειάζεται μια σωστή διαχείριση από την πλευρά του σερβιτόρου, προκειμένου τα πράγματα να μην ξεφύγουν. Υπάρχουν βέβαια και μερικές ερωτήσεις που μπορεί να τους «βγάλουν από τα ρούχα τους».

Χορηγός Επικοινωνίας

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που εμείς, ως πελάτες, καλό θα ήταν να μην κάνουμε ποτέ:

Ποιο είναι το φθηνότερο πιάτο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *