Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Μπολονσάρου: Θα πρέπει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ ή να αιτηθεί άλλου τύπου βίζα

(Πηγή: www.cnn.gr)

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνει τις δύο επιλογές που έχει ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου ΑΠΕ-ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Στο καθεστώς της βίζας στο οποίο υπόκειται ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, αναφέρθηκε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όποιος εισήλθε στις Ηνωμένες Πολιτείες με βίζα τύπου «Α», που χορηγείται σε αρχηγούς κρατών και διπλωμάτες, οφείλει είτε να εγκαταλείψει τη χώρα εντός 30 ημερών είτε να αιτηθεί βίζα διαφορετικού τύπου εφόσον δεν κατέχει πλέον επίσημο αξίωμα.

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου φέρεται να χρησιμοποίησε βίζα τύπου «Α» για να ταξιδέψει στη Φλόριντα, δύο ημέρες πριν από τη λήξη της… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *