(Πηγή: www.cnn.gr)
«Το όνομα του προεδρικού υποψηφίου θα ανακοινωθεί πιθανόν κάποια στιγμή το Φεβρουάριο» δήλωσε εκπρόσωπος του Κιλιτσντάρογλου (AP Photo/Emrah Gurel)
Εντελώς αποσυντονισμένη εμφανίζεται η τουρκική αντιπολίτευση ενόψει των προεδρικών εκλογών στη χώρα, με σύμβουλο του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να δηλώνει σήμερα πως ο κοινός υποψήφιος της εξακομματικής συμμαχίας θα ανακοινωθεί «πιθανώς κάποια στιγμή το Φεβρουάριο».
«Το όνομα του προεδρικού υποψηφίου θα ανακοινωθεί πιθανόν κάποια στιγμή το Φεβρουάριο» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ουνάλ Τσεβικόζ, σύμβουλος του επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, που είναι και το μεγαλύτερο της αντιπολίτευσης.
H εξακομματική συμμαχία προσπαθεί να εκπονήσει ένα ενιαίο πρόγραμμα, ωστόσο αυτό έχει αποδειχτεί τελικώς σε μεγάλη πρόκληση… Πηγή

