(Πηγή: seleo.gr)
Την εμπορική του πορεία στη χώρα μας ξεκινά ένα νέο αυτοκινητικό brand, εισάγοντας σε πρώτο στάδιο ένα αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλή αυτονομία.
Διευρύνεται η λίστα των αυτοκινητoβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του carandmotor, στη χώρα μας εισήλθε η κινεζική start-up εταιρεία Leapmotor που παράγει αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και η αξία της υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.
Η Ελλάδα αποτελεί μόλις τη δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα όπου εισάγονται τα μοντέλα της Leapmotor. Το ντεμπούτο της εταιρείας με έδρα τη Χανγκτσόου στη Γηραιά Ήπειρο έγινε στη Γαλλία τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Όπως και στη Γαλλία, έτσι και στην Ελλάδα η είσοδος της Leapmotor έχει γίνει με το αυτοκίνητο πόλης T03, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει ένα αυτοκίνητο… Πηγή

