(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Σημαντική επιδείνωση του καιρού με κακοκαιρία και κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται έως και αύριο Παρασκευή.
Με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα βόρεια με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο.
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Τρίτη (24/1) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ενώ από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό Δελτίο.
Για σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
μέχρι το μεσημέρι στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησοστην ανατολική Πελοπόννησο, στην κεντρική και την… Πηγή

