(Πηγή: seleo.gr)
O Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Με Πονάει», αποκάλυψε ότι έχει νιώσει έναν δυνατό έρωτα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά».
Και πρόσθεσε «στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα».
Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε να γίνει λίγο trendy, επειδή οι φίλοι του, που έχουν… Πηγή

