Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο ένοικοι για καγκελόπορτα που καταπλάκωσε 4χρονη

(Πηγή: seleo.gr)

«Καμπάνα» οκτώ μηνών, με αναστολή, επέβαλε δικαστήριο σε δυο ένοικους- ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που θεωρήθηκαν υπαίτιοι για τον τραυματισμό ενός 4χρονου κοριτσιού, ύστερα από πτώση καγκελόπορτας, τον Μάιο του 2020, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τούς έκρινε ένοχους για σωματική βλάβη από αμέλεια, καθώς ήταν οι αποκλειστικοί χρήστες αυτής της πόρτας η οποία οδηγούσε σε θέση στάθμευσης και στην οποία – όπως προέκυψε- υπήρχε βλάβη στο ροδάκι της, με συνέπεια να μην κυλάει στο σιδηρόδρομο.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στο δικαστήριο τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε όταν, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της, είδε την βαριά σιδερένια πόρτα, βάρους 150… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *