Προειδοποίηση ΗΠΑ σε Τουρκία για τις εξαγωγές που ενισχύουν τον πόλεμο του Πούτιν | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Ο Μπράιαν Νέλσον, ο κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που είναι αρμόδιος για τις κυρώσεις, επισκέφθηκε την Άγκυρα.

Ο Μπράιαν Νέλσον, ο κορυφαίος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών που είναι αρμόδιος για τις κυρώσεις, επισκέφθηκε προχθές, Πέμπτη, και χθες, Παρασκευή, την κυβέρνηση και αξιωματούχους του ιδιωτικού τομέα στην Τουρκία για να τους ζητήσει περισσότερη συνεργασία με στόχο να διακοπεί η ροή τέτοιων αγαθών.

Στις συναντήσεις που είχε στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, ο Νέλσον και μια αμερικανική αντιπροσωπεία επικαλέσθηκαν τουρκικές εξαγωγές δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων προς τη Ρωσία οι οποίες προκαλούν ανησυχίες, δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε για τις συνομιλίες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *