«Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023»: Απίστευτη μικρότητα κατά της Δύναμης Ζωής στα εγκαίνια! Ανάρτηση – “φαρμάκι” της Ρένας Δούρου: “Περί εγκαινίων, αριστείας και τέχνης”… Μόνο θλίψη. – thefaq.gr

(Πηγή: thefaq.gr)

“Τα εγκαίνια δεν σας αφορούν! Απρέπεια. Λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιο των “αρίστων”. Η τελετή έναρξης σήμερα για την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα γίνεται έτσι σε… κλειστό κύκλο. Σα να μην ήταν η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής η Διοίκηση της Περιφέρειας που από την πρώτη στιγμή στήριξε την υποψηφιότητα και χρηματοδότησε, το 2018, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με 9 εκατομμύρια ευρώ την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα. “Η Ελευσίνα διαθέτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά εκείνα που της επιτρέπουν να αναδειχθεί η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Γιατί πολύ απλά οι πολιτιστικές της διαδρομές παραμένουν ανεξίτηλες στο χθες και στο σήμερα. Δεν έσβησαν από την εγκληματική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.