Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τον έλεγχο σεισμικότητας των δημόσιων κτιρίων – Τι θα ανακοινωθεί | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Σε σύσκεψη εργασίας για την αντισεισμική προστασία προήδρευσε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε αντικείμενο τον άμεσο προσεισμικό έλεγχο για ζητήματα αντισεισμικής προστασίας και ανθεκτικότητας δημόσιων κτιρίων (σε πρώτη φάση σχολείων και νοσοκομείων).

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης προς την κατεύθυνση αυτή θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *