(Πηγή: www.in.gr)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επίσης συναντήσεις με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε την Παρασκευή με διακομματική αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε για δεύτερη διαδοχική χρονιά, έγινε ανταλλαγή απόψεων για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις συνέπειες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την στήριξη που έχει παράσχει η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία, ενώ ανέλυσε τον αναβαθμισμένο ρόλο της χώρας μας,… Πηγή

