Δένδιας για ελληνοτουρκικά: Κλίμα επαναπροσέγγισης των κοινωνιών – Να δοθεί στη διπλωματία μια ευκαιρία | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Εξαιρετική χαρακτήρισε την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ελλάδα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας μίλησε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζοντας πως εφαρμόζουμε αυτά που πιστεύουμε για εμάς.

«Η επίσκεψη ήταν εξαιρετική, υπό την έννοια ότι η αμερικανική πλευρά διατύπωσε, και δημοσίως αλλά και στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες, ακριβώς αυτό το οποίο περιμέναμε. Δηλαδή την αναγνώριση του ρόλου που η Ελλάδα παίζει στην περιοχή σαν σταθερός πυλώνας.

»Σταθερός πυλώνας για την ειρήνη, το Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας, για όλα αυτά τα οποία πρεσβεύουμε στη δική μας εξωτερική πολιτική», ανέφερε ο κ. Δένδιας σε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *