ΑΣΕΠ: 76.799 υποψηφίοι έδωσαν εξετάσεις – Πώς θα βαθμολογηθούν

(Πηγή: www.cnn.gr)

Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1-100 και η βάση της βαθμολογίας είναι πενήντα πέντε (55) μονάδες για κάθε μάθημα Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟ)

Υψηλή χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των υποψηφίων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το Σάββατο 4/3 καθώς έφτασε σε ποσοστό 71%. Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος 76.799 υποψήφιοι επί αρχικού συνόλου 108.229.

Πιο αναλυτικά, για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ο οποίος διεκπεραιώθηκε το Σάββατο, στην κατηγορία ΠΕ προσήλθαν 54.915 (70%) και στην ΤΕ 21.884 (73%).

Οι υποψήφιοι κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, μετά από 4μηνη εντατική προετοιμασία, διαγωνίστηκαν για τη δημιουργία της λεγόμενης «δεξαμενής»… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *