ΠΑΣΟΚ: Άρχισαν τα όργανα! Ενστάσεις Λοβέρδου για τη γραμμή Ανδρουλάκη μετεκλογικά: “Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα”

(Πηγή: thefaq.gr)

23.03.23, 16:40

23.03.23, 18:38“Βγαίνουν τα μαχαίρια” … στο ΠΑΣΟΚ! “Φαρμακερό” σχόλιο για την διαφοροποίηση Λοβέρδου από την μετεκλογική “γραμμή” Ανδρουλάκη: “Είναι παράδοξο να έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

Ραγδαίες εξελίξεις δικαιώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα»! Στον εφέτη-ανακριτή όλα τα έγγραφα για την επικινδυνότητα το σιδηροδρομικών διαδρομών που βάζουν στο βασικό κάδρο των ευθυνών για τα 57 θύματα στα Τέμπη την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

23.03.23, 15:49Τρένα: Κι όμως το “μπάχαλο” συνεχίζεται! Έγγραφα “φωτιά” δείχνουν ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή…

23.03.23, 15:41Έκθεση – κόλαφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ βάζει ταφόπλακα στο “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη: Παρακολουθήσεις, διαφθορά, προσφυγικό, έλλειψη διαφάνειας, ελευθερίας έκφρασης, ενημέρωσης,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *