Θεσσαλονίκη: Πήραν φωτιά οι παραγγελίες για τον παραδοσιακό μπακαλιάρο (φωτο+vid)

(Πηγή: www.voria.gr)

«Φωτιά» θα πάρουν από νωρίς αύριο το πρωί οι φριτέζες στα μαγαζιά εστίασης προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που θα σπεύσουν να τηρήσουν το έθιμο και να φάνε μπακαλιάρο τηγανητό που φυσικά η πλειονότητα θα το συνοδεύσει με την ελληνικότατη σκορδαλιά.

Στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα «Τα μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» στα Λαδάδικα έχει πλήρως ετοιμαστεί για την αυριανή ημέρα αφού το μενού του καθημερινά εδώ και χρόνια περιλαμβάνει αποκλειστικά μπακαλιάρο τηγανιτό με σκορδαλιά οπότε πολλοί είναι οι Θεσσαλονικείς που το επιλέγουν και ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

«Για να ξαλμυριστεί ο μπακαλιάρος χρειάζονται τρεις ημέρες. Θα τον πάρουμε, θα του κόψουμε τα πτερύγια, θα… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.