Τραγωδία στα Τέμπη -Απολογία συμβασιούχου σταθμάρχη: «Δεν είχα τον πρώτο ρόλο στη διακίνηση των αμαξοστοιχιών»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αρκετά και σημαντικά στοιχεία για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, έδωσε μέσω απολογητικού υπομνήματος ο συμβασιούχος σταθμάρχης.

Ο 33χρονος, ο οποίος είχε βάρδια τη μοιραία εκείνη νύχτα, είχε λάβει πιστοποίηση τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ τον Φεβρουάριο έπιασε δουλειά στο σταθμαρχείο Λάρισας.

«Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή. Είμαι συντετριμμένος από το δυστύχημα. Λυπάμαι που τόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Έχω ένα βάρος. Νιώθω όμως ανακουφισμένος με την απόφαση των δικαστικών αρχών. Ήμουν ενισχυτικός. Δεν είχα τον πρώτο ρόλο στη διακίνηση των αμαξοστοιχιών», ανέφερε στο υπόμνημά του.

Είπε ότι αμειβόταν με μπλοκάκι και στις 28 Φεβρουαρίου σχόλασε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *