(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη, ο αντίπαλος του Ερντογάν στις επικείμενες τουρκικές εκλογές, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, προειδοποίησε τους πολίτες για αυξημένο κίνδυνο βίαιων συγκρούσεων, εάν βγει νικητής από την ψηφοφορία.
Ο υποψήφιος του εξακομματικού συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Τουρκία προέτρεψε τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι εάν κερδίσει τις εκλογές στις 14 Μαΐου για να αποφευχθεί ο κίνδυνος αντιπαράθεσης με «ένοπλα στοιχεία», πιστά στην κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εξέδωσε την αυστηρή προειδοποίηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KRT αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει την έκταση της πόλωσης στην τουρκική κοινωνία, η οποία… Πηγή

