(Πηγή: www.aftodioikisi.gr)
Εκτός ψηφοδελτίων τέθηκε με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Σπύρος Πνευματικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν μονόδρομος μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός περί του κόστους θεραπείας καρκινοπαθών στο τελικό στάδιο.
Ο ίδιος ο κ. Πνευματικός μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Μετά και τη θύελλα των αντιδράσεων, ο πρώην πρωθυπουργός προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην καρατόμηση. «Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε… Πηγή
