(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Στη θεαματική πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου και τους λόγους που το ωθούν σε ένα ράλι που ξεπερνά πολλές ευρωπαϊκές αγορές αναφέρεται δημοσίευμα της Handelsblatt.
Το άρθρο, που υπογράφει ο Γκερντ Χέλερ, ανταποκριτής της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας στην Αθήνα, σημειώνει ότι το ελληνικό χρηματιστήριο έφθασε σε νέο υψηλό εννέα ετών και «ο ελληνικός δείκτης αναφοράς έχει κερδίσει τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια από την αρχή του έτους».
Αν και η Ελλάδα βρίσκεται εν αναμονή της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, η Handelsblatt σχολιάζει πως «για τις χρηματοπιστωτικές αγορές, η κούρσα έχει ήδη τελειώσει: οι επενδυτές ποντάρουν σε μια ακόμη θητεία του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
»Σε αντίθεση… Πηγή

