(Πηγή: seleo.gr)
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εικόνα στο Γενικό Λύκειο Ροδολίβους, το οποίο μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί στην… τύχη του.
Το σχολικό συγκρότημα είναι «πνιγμένο» στα χόρτα, τόσο ο αύλειος χώρος, όσο και ο περιβάλλον χώρος, αλλά και οι υποτυπώδεις αθλητικοί χώροι και όπως είναι αναμενόμενο, τα παράπονα είναι πολλά και δικαιολογημένα, ενώ ο κίνδυνος εμφάνισης δηλητηριωδών φιδιών ελλοχεύει.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Γενικού Λυκείου Ροδολίβους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία- απευθυνόμενο προς τον Δήμο Αμφίπολης- αναφέρει τα εξής:
«Δήμος Αμφίπολης ως σχολική Κοινότητα ευχαριστούμε για τις ευχές σας προς τους μαθητές μας με την ευκαιρία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Όμως πέρα από τα ευχολόγια καλό… Πηγή

