(Πηγή: www.cnn.gr)
Φωτογραφία από τον επαρχιακό δρόμο Τούμπας – Ευρωπού Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε από το πρωί της Τρίτης (13/6) στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην περιοχή της Πολίχνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, έκλεισε για λίγη ώρα η ιρλανδική διάβαση στο ύψος των Βυζαντινών Νερόμυλων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για τους οδηγούς που κινούνταν στο συγκεκριμένο δρόμο από τα νερά.
Εξάλλου, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα GRTimes.gr εκτός από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλημμυρικά φαινόμενα εντοπίστηκαν και στο ύψος της πλατείας Βαρδαρίου. Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην μετακίνηση… Πηγή
