Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «No help… Go Italy» έλεγαν οι μετανάστες -To Λιμενικό έριξε ένα σχοινί και το πέταξαν

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

«Το Λιμενικό έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με πλήρη επάρκεια σε ανάλογα περιστατικά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Σιακαντάρης, για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο.

Διευκρίνισε ότι «το σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε το αλιευτικό δύο ώρες πριν από το ναυάγιο. Οι επιβαίνοντες αρνήθηκαν κάθε βοήθεια και το αλιευτικό συνέχισε την πορεία του». «Το Λιμενικό δεν έριξε προς το αλιευτικό σχοινί πρόσδεσης» ξεκαθάρισε. «Δεν μπορεί να συναρτάται η προσέγγιση του Λιμενικού με τη βύθιση του σκάφους μόνο και μόνο χρονικά» υπογράμμισε.

«Να θυμίσω ότι το Λιμενικό προσέγγισε δύο ώρες πριν το ναυάγιο. Μετά την προσέγγιση του Λιμενικού και μετά την άφιξή του στην… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *