(Πηγή: www.enikos.gr)
Θεσσαλονίκη: Απάτη 2 εκατ. ευρώ με αναπτυξιακά προγράμματα – Έτσι δρούσαν οι δύο μηχανικοί που συνελήφθησαν
Απάτη ύψους 2 εκατ. ευρώ, με θύματα επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους επιτήδειοι υπόσχονταν την ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα, αποκάλυψε η έρευνα του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης.
Ως «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο 64χρονοι μηχανικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Εις βάρος τους ο εισαγγελέας απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.
Σύμφωνα με τη δίωξη που τους ασκήθηκε, δρούσαν από το 2013, ενώ τα θύματά τους είναι 13. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 48χρονου συνεργού τους που αναζητείται.
Όπως… Πηγή

