(Πηγή: seleo.gr)
Εισαγγελική έρευνα θα πραγματοποιηθεί για την υπόθεση 6χρονου που δεν έβρισκε τομογράφο και περιφερόταν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο 6χρονος τραυματίστηκε με το πατίνι του και με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμορραγία στο αυτί.
Εκεί, διαπιστώθηκε πως ο τομογράφος δεν λειτουργούσε, οπότε τον ενημέρωσαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Στο δεύτερο νοσοκομείο οι γιατροί δεν θέλησαν να πάρουν την ευθύνη για τον ανήλικο, καθώς ο τομογράφος εκεί δεν έχει πρωτόκολλα για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Έπειτα, ο 6χρονος επέστρεψε πίσω στο «Ιπποκράτειο» και μετά από την πολύωρη ταλαιπωρία αποφάσισαν να μεταφερθεί σε ιδιωτική… Πηγή

