Οι μνηστήρες για την προεδρία της ΚΕΔΕ μετά την υπουργοποίηση Παπαστεργίου

(Πηγή: www.voria.gr)

Τα πάνω κάτω στη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έφερε η συμμετοχή του προέδρου του σώματος, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, ο οποίος σήμερα ορκίζεται υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναμένεται άμεσα να υποβάλει την παραίτησή του, προκειμένου να αρχίσουν οι διαδικασίες διαδοχής του στην προεδρία του κορυφαίου οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Ήδη, πάντως, αμέσως μόλις διέρρευσαν οι πληροφορίες για την υπουργοποίησή του, άρχισαν οι ζυμώσεις και ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι μνηστήρες.

Τρεις φέρεται να είναι μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα: ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *