Ο Πούτιν επιβεβαίωσε το θάνατο πιλότων κατά την ανταρσία της Βάγκνερ

(Πηγή: www.cnn.gr)

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απέτισε το βράδυ της Δευτέρας (26/6) φόρο τιμής στους πιλότους οι οποίοι σκοτώθηκαν στη ματαιωθείσα ανταρσία της εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πληροφορίες ρώσων μπλόγκερ που έκαναν λόγο για καταρρίψεις ελικοπτέρων και αεροσκάφους από τους στασιαστές.

«Το θάρρος και η αυτοθυσία των πεσόντων ηρώων πιλότων έσωσε τη Ρωσία από τραγικές καταστροφικές συνέπειες», είπε ο ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια του χθεσινού διαγγέλματος προς τους πολίτες, του πρώτου αφού η ανταρσία της Βάγκνερ έλαβε τέλος το Σάββατο.

Δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κανένας επίσημος απολογισμός των θυμάτων. Η Μόσχα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε πόσα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν, ούτε πόσοι… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *