Στοίχημα της κυβέρνησης η δημόσια υγεία -Τι αλλάζει στο ΕΚΑΒ, κλείνουν τα κενά με τον προσωπικό γιατρό

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Επαναθεμελίωση του ΕΣΥ, ήταν η κομβική φράση που χρησιμοποίησε ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μόλις παρέλαβε το υπουργείο Υγείας, τονίζοντας πως στον τομέα του «πολλά και κρίσιμα παραμένουν ανεπίλυτα και ταλαιπωρούν τη ζωή των πολιτών, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων».

Η ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση όλων των πολιτών, είτε έχουν, είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, είναι το ζητούμενο της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία έχει θέσει υψηλή πολιτική προτεραιότητα την μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην Υγεία.

Η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο προσωπικό στοίχημα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *