Έκρυβε την κάνναβη σε παρτέρι με φυτά στο κέντρο της Θεσσαλ…

(Πηγή: seleo.gr)

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– 37χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες την 02-07-2023 στο κέντρο της πόλης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης,  συνολικού βάρους (22) γραμμαρίων.

– 18χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες την 03-07-2023 στο κέντρο της πόλης, διότι εντοπίστηκε να αποκρύπτει συσκευασίες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *