Φρίκη στην Αυστραλία: Έδεσε χειροπόδαρα την 21χρονη φίλη του και την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Στο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας αναβίωσε την Τετάρτη η ειδεχθής δολοφονία μιας 21χρονης από έναν 22χρονο, που την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε.

Ο 22χρονος Tarikjot Singh δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Νοσηλευτικής Jasmeen Kaur, με την εισαγγελέα, κατά την αγόρευσή της στη δίκη που διεξάγεται, να δηλώνει ότι ο Singh σκότωσε τη νεαρή γυναίκα ως πράξη εκδίκησης μετά την ερωτική απόρριψη που δέχτηκε.

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευση-καταπέλτη, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε σχεδιάσει το έγκλημα πριν την απαγάγει από τον χώρο εργασίας της τον Μάρτιο του 2021.

Το πτώμα της νεαρής βρέθηκε θαμμένο σε ρηχό τάφο στο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *