(Πηγή: www.cnn.gr)
Επιπλέον τέσσερα (4) e-εργαστήρια πρόσθεσε η ΔΥΠΑ, μετά την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών στα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής, καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι θέσεις για τα 13 δωρεάν εργαστήρια που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.
Τα εργαστήρια που προστέθηκαν είναι τα εξής:
ΗμέραΏραΘεματική Ενότητα25/79:00-11:00Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;11:30-13:30Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;27/79:00-11:00Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;11:30-13:30Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;
Τα e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής διεξάγονται από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ και αποτελούν μια καινοτόμα ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία.
Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και… Πηγή

