Εκκενώνονται οικισμοί σε Δερβενοχώρια, Λουτράκι -Δύσκολη μάχη με τις φλόγες, διακοπή κυκλοφορίας στην Ελευσίνας-Θηβών

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Το μέτωπο της φωτιάς στο Δερβενοχώρι παραμένει το πιο κρίσιμο και το πιο δύσκολο με την προσπάθεια των πυροσβεστών να στρέφεται κυρίως εκεί και με απώτερο στόχο να αποτραπεί η περαιτέρω επέκταση.

Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και γίνεται τιτάνια προσπάθεια από τις επίγειες δυνάμεις να περιορίσουν το μέτωπο με τη συνδρομή πυροσβεστικών ελικοπτέρων και αεροπλάνων.

Η μεγάλη αναζωπύρωση που ξεκίνησε από το Λατομείο Lafarge επεκτάθηκε, κατέβηκε προς τα κάτω, ενώ πριν από λίγο έκλεισε η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θηβών.

Μάλιστα, η φωτιά στις 12:30 το μεσημέρι φέρεται να είχε φθάσει κοντά στα λατομεία Lafarge, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Στο σημείο υπάρχει και… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *