Γ. Πατούλης: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς για τις ζωές και τις περιουσίες τους» – Aftodioikisi.gr

(Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Γ. Πατούλης: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς για τις ζωές και τις περιουσίες τους»

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης  σε δηλώσεις του σχετικά με την παρουσία και τις δράσεις της Περιφέρειας στις πρόσφατες Πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, επισημαίνει τα εξής:

«Η σκέψη όλων μας είναι στους πυροσβέστες κι εθελοντές που δίνουν όλες αυτές τις μέρες μάχη για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες μας. Προτεραιότητά μας είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών, ώστε να αποζημιωθούν γρήγορα από την Πολιτεία όσοι συνάνθρωποί μας έχασαν σε λίγες ώρες, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Για να γνωρίζουν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *