(Πηγή: seleo.gr)
Σε καταγγελία προχώρησε ο καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Βασίλης Τσαουσίδης, με αφορμή την πρόσφατη εμπειρία του στην παραλία «Αμμόλοφοι» στη Νέα Πέραμο, όπου έχει γεμίσει ξαπλώστρες.
Σύμφωνα με την καταγγελία του καθηγητή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ., όπως περιγράφει αναλυτικά και στην ανάρτησή του στο Facebook, η συγκεκριμένη παραλία στην Καβάλα είχε κατακλυστεί από ξαπλώστρες επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα τα σημεία για ελεύθερη πρόσβαση να είναι δυσεύρετα.
Ωστόσο, τα χειρότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν τελειώνουν εκεί. Όταν η παρέα του καθηγητή βρήκε εν τέλει ελεύθερο σημείο να ακουμπήσει τα πράγματά του «κοντά στα βράχια» και να κάνει μια… Πηγή

