Συνέλαβαν τον θεωρητικό του Μαρξισμού Μπόρις Καγκαρλίτσκι – Το Κρεμλίνο τον «βάφτισε» ξένο πράκτορα | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Τον Μάιο του 2022, ο Μπόρις Καγκαρλίτσκι χαρακτηρίσθηκε «ξένος πράκτορας», στο πλαίσιο της καταστολής που ακολούθησε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας και κοινωνιολόγος, Μπόρις Καγκαρλίτσκι, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για «δημόσιες προτροπές σε τρομοκρατικές ενέργειες», ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.

Ο Μπόρις Καγκαρλίτσκι, καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών της Μόσχας (HSE), έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει «κατηγορίες για προτροπές σε τρομοκρατικές ενέργειες, με προσφυγή στο Ιντερνετ», δήλωσε ο Σεργκέι Ιερόχοφ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Μάλιστα, το προφίλ του Μπόρις Καγκαρλίτσκι, ο οποίος  απειλείται με ποινή φυλάκισης επτά ετών, απαλείφθηκε από την ιστοσελίδα της Ανωτάτης… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *